Inscripcions Trobada General Acord Ciutadà 2022

 A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la Trobada General de l'Acord Ciutadà. L'acte tindrà lloc el divendres 27 de maig, de 9:30h a 12:30h, a la Nau Bostik, espai de creació i difusió de la cultura (C/ Ferran Turné, 1 - 11).
 
La trobada serà l'espai on es faci balanç de l'activitat impulsada des de l'Acord i les activitats de les Xarxes durant el 2021 i es presenti el Pla de Treball del 2022. A més, se celebrarà un espai de reflexió i debat sobre l'acció comunitària a la innovació social
 
 
És obligatori proporcionar un correu per poder fer-ne seguiment en cas que alguna persona assistent doni positiu en Covid-19 després de l'acte. Moltes gràcies per la col·laboració. 

Dades bàsiques

Protecció de dades
Cessió d'imatges de l'acte *
Cessió de dades de les inscripcions *
En cas de necessitar alguna mesura d'accessibilitat durant l'acte, preguem que ens ho comuniqueu amb una antelació de 5 dies laborables al correu acordciutada@bcn.cat. 
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades