Inscripcions Àgora Ciutadana 2023

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a l'Àgora Ciutadana 2023.
 
L'acte tindrà lloc el divendres 17 de novembre, de 9 a 12:00h a la Sala d'Actes del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5)

Dades bàsiques

En cas de necessitar alguna mesura d'accessibilitat durant l'acte, preguem que ens ho comuniqueu am una antelació de 5 dies laborables al correu acordciutada@bcn.cat. 
Cessió d'imatges de l'acte *
Esteu d'acord en cedir les vostres dades? *
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades