Inscripcions Jornada Fòrum Social Metropolità

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la Jornada de treball del Fòrum Social Metropolità “Per una millor contractació i col·laboració econòmica i social entre els ajuntaments i les entiats socials: pràctiques d'èxit en les condicions actuals".
 
L'acte tindrà lloc el dijous 23 de febrer, de 9:30h a 12h, al Museu Picasso (entrada per la Plaça Jaume Sabartés) i via telemàtica a través de la plataforma Zoom

Dades bàsiques

Inscripcions *
Uns dies abans a la Jornada s'enviarà l'enllaç zoom per les persones que assisteixin virtualment
En cas de necessitar alguna mesura d'accessibilitat durant l'acte, preguem que ens ho comuniqueu am una antelació de 5 dies laborables al correu acordciutada@bcn.cat. 
Cessió d'imatges de l'acte *
Esteu d'acord en cedir les vostres dades? *
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades