Inscripcions Fòrum Social Metropolità

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la Jornada del Fòrum Social Metropolità: Els reptes socials metropolitans.
 
L'acte tindrà lloc el dimecres 23 de març, de 9:30 a 13:00h a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d'Art (Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona)

Dades bàsiques

En cas de necessitar alguna mesura d'accessibilitat durant l'acte, preguem que ens ho comuniqueu am una antelació de 5 dies laborables al correu acordciutada@bcn.cat. 
Cessió d'imatges de l'acte *
Esteu d'acord en cedir les vostres dades? *
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades