Inscripcions I Convenció Fòrum Social Metropolità

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la I Convenció de l'acció social metropolitana del Fòrum Social Metropolità.
 
L'acte tindrà lloc el dimarts 19 de març, de 9 a 13h, a La Salle Campus Barcelona (C/de Sant Joan de la Salle, 42, Barcelona).
 
Pròximament, us enviarem el programa de l'acte.

Dades bàsiques

Grups de treball:
A quin grup de treball vols participar? *
En cas de necessitar alguna mesura d'accessibilitat durant l'acte, preguem que ens ho comuniqueu am una antelació de 5 dies laborables al correu acordciutada@bcn.cat. 
Cessió d'imatges de l'acte *
Esteu d'acord en cedir les vostres dades? *
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades