Inscripcions Trobada General Acord Ciutadà

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la Trobada General de l'Acord Ciutadà. L'acte tindrà lloc el 21 de maig de 9 a 13h a l'Auditori Cotxeres de Sants (Carrer Olzinelles, 5) i es retransmetrà per Streaming. 
 
La trobada serà l'espai on es faci balanç de l'activitat impulsada des de l'Acord i les activitats de les Xarxes durant el 2020 i es presenti el Pla de Treball del 2021. A més, coincidint amb el Dia Internacional de la Diversitat Cultural​, se celebrarà un espai de reflexió i debat sobre interculturalitat i pluralisme religiós.
 
 
Per a més informació, consulta el portal web de la Trobada General.
 
La Trobada General s'organitzarà seguint totes les mesures de seguretat i sanitàries Covid-19 i l'assistència a l'acte és incompatible amb qualsevol símptoma relacionat amb aquesta malaltia.
 
De la mateixa manera, és obligatori proporcionar un correu i un telèfon de contacte per disposar d'aquesta informació per poder fer-ne seguiment en cas que alguna persona assistent doni positiu en Covid-19 després de l'acte. Moltes gràcies per la col·laboració. 

Dades bàsiques

Modalitat de l'assistència
De quina manera assistiràs a la Trobada General? *
Protecció de dades
Cessió d'imatges de l'acte *
Cessió de dades de les inscripcions *
En cas de necessitar alguna mesura d'accessibilitat durant l'acte, preguem que ens ho comuniqueu amb una antelació de 5 dies laborables al correu acordciutada@bcn.cat. 
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades