Jornada Famílies Xarxa d'Atenció a les Persones Sense llar de Barcelona

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la Jornada del Grup de Treball de Famílies de la Xarxa d'Atenció a les Persones Sense Llar, que se celebrarà el pròxim 18 de març de 9:30 a 13:30h. La Jornada servirà per presentar l'informe de Famílies i Sensellarisme i reflexionar conjuntament sobre la situació i els reptes que es plantegen a l'informe.

Dades bàsiques

Cessió d'imatges de l'acte *
Cessió de dades *
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades