Jornada: "El dret a l'alimentació adequada i sostenible"

...

A través d'aquest formulari, us podreu inscriure a la Jornada "El dret a l'alimentació adequada i sostenible", que se celebrarà el dijous 16 de desembre de 9:30 a 12:30h a la Sala d'Actes del Centre Cívic Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 7. Barcelona).
 
La Jornada serà una trobada per presentar l'informe "La crisi alimentària i la resposta de la Ciutat de Barcelona" i mostrar l'esforç coordinat de la ciutat de Barcelona i de la Xarxa pel Dret a una Alimentació Adequada. La trobada també servirà per reivindicar el model d'alimentació adequada i sostenible de Barcelona i donar un impuls a les mesures del Pla d'Actuació de l'Acord Ciutadà (PAAC 20-22).

...

Dades bàsiques

Cessió d'imatges de l'acte *
Cessió de dades *
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos, activitats i sessions informatives” amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades